Ekmekçiler Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04842322021

WEB - https://ekmekcilerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - EKMEKÇİLER KÖYÜ EKMEKÇİLER KÜME EVLERİ NO 14 MERKEZ / SİİRT

Adres - EKMEKÇİLER KÖYÜ EKMEKÇİLER KÜME EVLERİ NO 14 MERKEZ / SİİRT

Ulaşım Ulaşım Öğretmenler her gün merkeze gidiş-geliş yapmaktadır.Köyün servisi de mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 39 KM