23.09.2021 158

Okulumuzda eğitim- öğretime 1946 yılında başlanmıştır. Üç yıl boyunca Eğitmen Mahmut POLAT tarafından eğitim – öğretim yapılmıştır. Bu süre zarfında eğitim öğretime bir köy evinde devam edilmiştir. 1949 yılında ahşaptan bir derslik inşa edilmiştir. Bu okula atanan ilk öğretmen Mehmet YAVAŞ' tır. 1968 yılına kadar bu derslikte eğitim öğretime devam edilmiştir.

1968 yılında 1 nolu dersliğimiz inşa edilmiş ve şu ana kadar diğer dersliklerle beraber eğitim öğretime devam edilmektedir. Okulumuzda 1993 yılına kadar kesintisiz eğitim ve öğretim verilmiş , yaşanan terör olayları yüzünden 1996 yılına kadar eğitim öğretime ara verilmiştir.

2010 yılında ihtiyaç üzerine 8 derslikli şu anki binanın inşasına başlanmış ve 2011 yılının başından itibaren eğitim öğretime başlanmıştır. Şu anki binamız 2 katlı olup zemin katta 4 derslik ve kalorifer dairesi mevcuttur. 2. katta 4 derslik, Öğretmenler odası, Müdür odası ve Müdür yardımcısı odası mevcuttur. Okulumuz kaloriferlidir ve kömürle ısınmaktadır.